KHAYLA PENGEDAR SAH SHAKLEE DI KUALA NERUS, TERENGGANU.

Monday, 30 April 2018

Assalamualaikum & selamat pagi semua.
.

Dah lamaa sangat blog tak terupdate.
Kali ni pada 1 Mei 2018, khayla tekad akan gunakan blog sebagai medium pelbagai perkongsian dari khayla buat semua pembaca umum :)
.

So, khayla cuma nak war-war kan yang khayla sekarang dah jadi salah seorang pengedar sah Shaklee sejak beberapa bulan yang lalu. Dan sekarang ada di Kuala Nerus, Terengganu. ❤
.

Macam mana boleh memilih untuk menjadi pengedar shaklee & bergiat aktif dengan Shaklee ni?
.

Sebenarnya khayla mula memilih Shaklee sebagai suplemen untuk bantu percepatkan kesan sembuh & masalah kesihatan yang khayla alami sejak pregnant (2016) sampai la habis berpantang.
.

Alhamdulillah.
Khayla syukur sebab dengan perubahan kesihatan khayla dengan shaklee ni berkesan, bila dapat guidance cara makan suplemen dengan betul :')
.

Sekarang khayla teruja nak bantu lebih ramai lagi customer yang sedang alami pelbagai masalah kesihatan.
.

Shaklee ada banyak suplemen yang sesuai untuk pelbagai jenis masalah kesihatan.
.

Paling bagus, kalau ambil suplemen untuk maintainkan kesihatan dari masa ke masa.
.

Shaklee ada sediakan suplemen yang membantu:
.
✅IKHTIAR HAMIL
✅IBU HAMIL, BERPANTANG, MENYUSU
✅ATASI MASALAH KULIT
✅TINGKATKAN KESUBURAN
✅DAPAT BERAT BADAN IDEAL + SIHAT
✅BERI TENAGA TAMBAHAN HARIAN
✅MASALAH KURANG SELERA MAKAN
✅MASALAH ECZEMA PADA BAYI
✅DETOX
✅PELBAGAI JENIS MASALAH KESIHATAN PUN ADA
.

Jom sama-sama tingkatkan kesihatan. Berminat untuk dapatkan mana-mana suplemen atau produk Shaklee?
.

Boleh contact khayla pada bila-bila masa.
Khayla sedia membantu anda :)
.

InsyaAllah, khayla akan berikan consultation & guidance (pemilihan suplemen, cara consume) khas buat yang membeli dari khayla dalam memilih suplemen sesuai berdasarkan:
.

✅Masalah kesihatan/keperluan customer
✅Bajet peruntukan untuk membeli
.

011-2908 5117
Khayla Jayyid
Your Trustworhty SID
.

Till then.
Thank you for reading! :)


Tukar Status

Sunday, 12 November 2017

Bismillahirrahmaanirrahim.
Assalamualaikum warahmatullah.



Pertama sekali.



AKHIRNYA RINDU BLOGGING, TERUBAT!

*nangis dalam hati*




Pernah aktif blogging sekitar tahun 2012-2014. Akhirnya ketepikan blog sebab time tu nak fokus pada kehidupan final year di universiti.Tapi, akhirnya terpaksa ketepikan blog terlalu lama sehingga tak pasti bagaimana nak dapatkan mood blogging balik macam mana. Habis je universiti, rasa hectic nya life bila sibuknya mencari-cari peluang kerja. Jadinya langsung tak tergerak jari jemari nak menaip semula.



Nak dipendekkan cerita.

Tup tap, tup tap.



Alhamdulillah. Akhirnya khayla dipertemukan oleh Allah dengan seorang lelaki yang sangat istimewa & kami telah disatukan dalam ikatan pernikahan yang direstui kedua-kedua belah pihak keluarga.*rasa sebak, syahdu & syukurnya bila fikir balik*



Okay.

Dipendekkan cerita lagi.




Alhamdulillah. Kami juga telah dikurniakan zuriat seorang puteri yang sekarang ni berusia 4bulan 8hari.Yang buat jadi terdetik dihati nak blogging balik ialah mula-mula sekali sebab... suami khayla lah yang selalu bagi galakan. Suami khayla tak pernah baca blog. Tapi, suami khayla tahu khayla memang suka menulis, menaip dalam blog waktu khayla single.



Dalam erti kata lain, suami khayla tahu khayla suka bercerita. Dan suami rasa blogging adalah salah satu medium untuk khayla bercerita & berkongsi sesuatu pada umum.



ALHAMDULILLAH.




Teruja nak mula blogging semula ni.



Jam menunjukkan pukul 2:37 AM. Puteri syurga ummi & abi sedang lena di dalam katil buai. Maksudnya dah tak lama lagi puteri syurga ummi & abi berkemungkinan akan bangun untuk minta disusukan...



Tidur dulu.




Terima kasih sudi baca.

Wassalam.

 
Copyright © KHAYLA JAYYID | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in